onsdag 17. november 2010

Ting vi skal/bør diskutere å skrive litt om her.

Jeg ønsker å komme med en liten oppfordring til alle i dette innlegget.
I kommentar feltet under tråden vil jeg at både vi som bloggere, og dere som lesere av bloggen skal legge inn temaer eller konkrete emner/ting dere vil at vi skal ta en diskusjon rundt.

Ser fram til en lang liste ting vi kan begynne og tvinne hjernene våre rundt.

6 kommentarer:

  1. Jeg begynner gjerne med en ting jeg nettopp ble fortalt om, som jeg fant litt interesant ettersom jeg aldri har hørt om det samme før, og heller aldri har tenkt tanken på situasjonen.

    Dom-drop som følge av subs subspace.

    i denne konkrete saken var den dominante en switch, og reaksjonene som kom pga at subben spacet var så vanskelig å håndtere at vedkommende har aldri gått opp som dominant i lek igjen etter den episoden, men ønsker å komme over det.

    Noen andre som har hørt om lignende eller erfart noe av det samme selv?

    SvarSlett
  2. Bra innlegg, linA.. Jeg kan tenke meg at vi blogger om tanker rundt det å være sub, Dom, sadist osv..

    Jeg synes også vi kan blogge om SMil-Norge politikk, ting rundt Oslo BDSM, eller Cat, eller butikker vi liker, ikke liker...

    Vi kan snakke om spesielle floggere, eller stillinger..

    tv-programmer, filmer, bøker..

    .. just go..

    SvarSlett
  3. hmm interessant lina, får meg jo til å tenke litt om hvor dominante switcher er i sin dom rolle, når de kan krasje sånn.. uff misunner han IKKE. god bedring :)

    SvarSlett
  4. Kanskje du kan lage en egen blogpost på akkurat det temaet linA? Vært fint å sett om noen har lignende erfaringer, men nå forsvinner det litt under et innlegg om noe helt annet.

    SvarSlett
  5. vel.. det jeg håpet å oppnå med denne tråden var akkurat dette... masse ideer vi kan plukke ut å lage egne blogposter på, når vi finner noe vi ønsker å skrive litt mere om :)
    Ideene forsvinner jo ikke ut av tråden her.

    SvarSlett